flori

Cele mai indragite plante frumos mirositoare

Culoarea incanta ochiul si mirosul narile...logic, nu? Totul devine minunat cand aceste aspecte sunt transpuse si in practica in...gradina ta. Iar flori sunt destule care pot fi "puse la treaba".

Lipsa de timp? Nici o problema! Iata florile cel mai usor de cultivat.

A avea o gradina, a dori sa o vezi frumos decorata cu flori si ingrijita este cel mai firesc lucru pe care ti-l poti dori. A nu avea timp poate constitui insa o piedica spre implinirea acestei dorinte.
A avea idei si sugestii potrivite este solutia pentru o gradina colorata in conditii de minima interventie din partea ta.

Pentru atunci cand vrei sa scoti ceva din anonimat

O razatoare veche, un cos de nuiele, o pereche de ghete uzate, o scara mica de lemn care nu mai serveste la nimic…toate acestea se pot transforma in obiecte de décor in gradina ta.

Un conduras catarator plantat la baza razatorii vechi din gradina o va face mai interesanta si utila de doua ori in acelasi timp, caci va fi un bun suport pentru carceii de conduras ce-si vor etala cu eleganta florile pe conturul ei.

Strat de flori pentru o gradina plina de fluturi

Poate ca a trecut vremea cand aveai fluturi in stomac...asta nu inseamna ca nu-i mai poti avea, macar in gradina ta...incercand sa-ti reinvie ghidusia, veselia si gingasia de care ai nevoie si acum pentru a trai frumos clipele de fiecare zi.

Fluturii vor veni mai usor la tine in gradina daca vei planta flori care ii atrag ca un magnet.

Newsletter