anuale

Flori anuale pentru decorarea spatiilor golase

Ai terminat de amenajat gradina de flori...ai masurat, ai dispus functie de inaltime, culori...exact, plantele mai inalte in spate si pe langa bordura, da, aceste frumuseti de flori pitice, pentru ca totul sa fie expus privirilor si mai ales, aprecierilor! Caci nu numai tu, dar si ele florile, au nevoie de laude! Cresc mai frumos, sa stii!

Dar...ce faci cu spatiile acelea golase care nu au reusit sa fie acoperite de tufele de flori si care sunt atat de inestetice?

Scunde, dar frumoase! Flori anuale cu port pitic

Un pitic atat de mic…se poate rataci printre straturile de flori gandite a decora bordurile sau pur si simplu pentru a completa spatiile golase din fata…unde, pentru a nu lua fata florilor din fundal, au voie sa creasca nu foarte inalte, dar sa dea culoare din plin…

Cam multe pretentii pe cm², pretentii ce pot fi acoperite, la propriu si la figurat, cu mult succes de florile cu port pititc, care nu depasesc 30 cm inaltime.

Top 5 anuale pentru semi-umbra

In zonele care au parte de soare doar cateva ore pe zi poti sa plantezi sau sa pozitionezi ghivecele cu flori care chiar de asta au nevoie: de lumina partiala sau filtrata de ramurile unui arbore generos.

Macul californian va fi mai mult decat incantat de o astfel de pozitionare si te va surprinde cu florile lui delicate, albe, galbene sau potocalii, care se deschid in fiecare dimineata.

Newsletter