perene

Culoare cat e vara de lunga! Perenele cu inflorire indelungata.

Florile perene cu inflorire indelungata ar putea fi numite, pe buna dreptate, flori de cursa lunga…apar in fiecare an si isi incep ciclul de inflorire la sfarsitul primaverii sau inceputul verii si il continua pana toamna tarziu. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Daruri...cu viata lunga

Primavara, prin zilele de la inceput de Martie si nu numai, debuteaza cu multe flori oferite in dar. Taiate sau la ghiveci.

Una dintre minunatiile oferite adesea in dar este si primula. Daca in privinta florilor cu bulbi(zambile, narcise) este mai mult decat evident ca pot fi pastrate pentru anii urmatori, nu acelasi lucru este de la sine inteles si in cazul primulelor. Astfel incat, este des intalnita situatia in care aceste plante sunt aruncate cu tot cu ghiveci dupa ce incanta ochiul timp de 2-3 saptamani.

Inaltimea voastra! Perene inalte la stat pentru straturile din fundalul gradinii.

Unii cresc intr-o zi cat altii in trei…si ajung astfel in randurile din spate. Acolo insa, florile perene pe care le-am selectat astazi pentru tine, vor face o concurenta serioasa celor din fata, prin culoarea si longevitatea lor.

Plante perene rezistente la seceta

Un an sau doi de experienta cu propria ta gradina iti vor fi de ajuns ca sa identifici zonele sudice, supraexpuse vara razelor puternice de soare. In aceste locuri se pot adapta florile care iubesc mult soarele si cele mai mari sanse se pare ca le au cele care suporta cu usurinta seceta.
Propunerea pentru astazi este de plante perene care, pe langa faptul ca nu-ti dau mari batai de cap cu aportul constant de apa, iti fac surpriza de a inflori an dupa an.

Newsletter