Suporturi elegante pentru plantele de interior

Cand vine vorba despre plantele de interior un rol foarte important il detine suportul pentru flori. Nici nu iti imaginezi cat de mult poate schimba un suport adecvat. Cu casa, culorile, stilul si...buzunarul tau. Fiindca adevarul este ca un suport de flori frumos costa, mai ales daca este facut pe comanda. Dar se merita din plin!

Pe langa atu-ul elegantei, suportul de flori vine cu avantajul de a putea expune/depozita cat mai multe flori intr-un spatiu exploatat la maximum. Florile vor beneficia de aceeasi cantitate de lumina, dispunerea uniforma conferita de suport impiedicandu-le sa se puna in umbra una pe alta.

Mai mult, plantele vor fi expuse in preajma ferestrelor pentru a beneficia de lumina dar vor fi ferite iarna de aerul uscat al caloriferelor, pe care majoritatea plantelor de interior nu-l agreeaza. Atunci cand sunt depozitate pe pervazele inguste de la fereastra plantele nu pot evita acest aer si in cel mai fericit caz doar sufera, daca nu mor, cum e cazul orhideelor.

Pe langa economia de spatiu, avand in vedere ca un suport facut la comanda se “muleaza” perfect pe disponibilul tau, se inscrie si cea de ...timp. Vei avea toate florile concentrate intr-un singur loc si nu va trebui sa te “plimbi” prin toata casa atunci cand e nevoie sa le uzi.

Iar un lucru pe care poate nu il stii este microclimatul pe care florile si-l creeaza atunci cand sunt toate la un loc. Ele cresc mult mai bine decat atunci cand sunt dispuse separat, la mare distanta unele de altele.

Bucura-te de ideile noastre, de propriile idei care iti vor “incolti” in minte, de cei care te pot ajuta sa le pui in practica, de bucuria plantelor tale care se vor etala cu gratie pe un suport adecvat statutului lor!

Galerie foto

Comentarii

Newsletter